16 Nisan 2009 Perşembe

DİYET YAPAN BAYANLARA UFAK BİR YARDIM



Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama: Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Elma sirkesi, bal ve su ile kilo vermek mümkün müdür? Elma sirkesi ve bal karışımının faydaları nelerdir? Elma sirkesi ve bal karışımı neye yarar?


Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama

Zayıflamak için Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar.

Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Elma Sirkesi ile Bal Nasıl Zayıflatır?

Sirke asidi: Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt olan sirke asidi, metabolizmada bir yan ürün olarak meydana gelir. Gıdalarla bünyemize aldığımız yağ ve karbonhidratların, sirke asidinin yardımı olmaksızın sindirilmesi hemen hemen mümkün olmayacaktı denilebilir. İnsan metabolizmasının mükemmel çalışabilmesi için yaklaşık 100 gram gereklidir. Kim muntazaman elma sirkesi tüketirse, sindirimi kolaylaştırmış ve metabolizmasını harekete geçirmiş demektir.

Enerji kaynağı olarak elma sirkesi ve bal karışımı
Ölçülü dozda alındığında elma sirkesi-bal karışımı yan tesiri göstermeyen bir hayat iksiri olup, bütün organizmamıza iyi gelmektedir. Sadece fizyolojik metabolizmaları değil, aynı zamanda bağışıklık sistemini de uyarmaktadır.

Elma sirkesi bal karışımı nasıl kullanılır? Nasıl içilir?

Bir bardak suyu birer çay kaşığı elma sirkesi ve balla karıştırınız. Bu karışımı her öğün içiniz. Mide ekşimesi, gaz ve kabızlığa karşı sindirim üzerine teskin edici özelliği gösterirken, birçok tedavi süresince hızlandırıcı özelliği görülür. Meselâ sık sık burun kanamalarına karşı kanın pıhtılaşmasını sağlar.Ameliyat olmanız icab ediyorsa bundan dört hafta önce bu karışımı almaya başlayınız.

Bol miktarda yapmak için elma sirkesi bal karışımı tarifi

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN.

Elma sirkesi bal karışımı nasıl ve ne zaman kullanılır?

HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN.

Gözler için Elma Sirkesi Bal karışımı
Gözleriniz, okurken veya bilgisayar monitörü önünde çabuk yoruluyor mu? Açık ışığa karşı hassas mısınız? Her sabah alacağınız elma sirkesi-bal karışımı, vücudunuza A vitamini ve provitamin takviyesini sağlayacaktır.

8 yorum:

sinarana dedi ki...

diyet mi:) hic bana gore degil..allah aratmasin:P simdilik sorunum yok ta:))
ama su gozler icin denenmeli gozlerim isiga karsi cok hassas;
guzel bilgilerin icin tesekkurler ablacim..tatilin bitti mi:)

havvanur dedi ki...

EYERHAGU BU NEDEMEK SAHİ diyet yapmadan içsen ne olurki hiç beceremiom ben diyet:(((

eyerhagu dedi ki...

umut~~hüzün canım daha tatil başlamadı pazar günü başlayacak 14 gün sürecek inş.... inş ömür boyu diyet yapmak zorunda kalmazsın..

eyerhagu dedi ki...

havvanurcum diyet yapmadanda içebilirsin iştahı kesiyor..

Doyumluk.... dedi ki...

Ben bu elma sirkesi olayını duydumda bir zaman yapmıştım.Hakikatten işe yarıyor,aynı zamanda cildide nemlendiriyor.Fakat uzun sürmedi zarar veriyor gibi şeyler duyunca bırakmıştım.Bakalım ne olacak halimiz....

havvanur dedi ki...

canım arkadaşım merakımı mazur görüp bn aydınlattıgın için müteşekkirim anlamı güzelmiş seni severdim zatende buna cvp vermen çok sevindirdi beni gerçektenn çok iyisin ALLAH razı olsun(ecmain) HAYIRLI AKŞAMLAR

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım eşim 2 ay boyunca düzenli kullandı gerçektende işe yerıyor.hemde doğal yollardan zayıflıyorsun.paylaşımın için teşekkürler
hayırlı cumalar ve güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle sevgilerimi bırakıyorum

papatya dedi ki...

çok güzelde bizde diyet yapacak heves yok ahhh bi yenemilsek irademizi hemen başlıyacamda nerde :))))