13 Mart 2009 Cuma

YALANCI ARNAVUT BÖREĞİ




Öncelikle yarım kilo kıymayı karnıyarık içi gibi hazırlıyalım
2 tane kare milföyü üst üste koyup biraz unla açarak az büyütelim bu işlemi 2 kere daha yapalım tepsiye dizelim
üzerine bir tane yuflayı buruşturarak koyalım yufkanın üstüne 1 kavanoz hazır közlenmiş patlıcan koyalım patlıcanın
üzerine kıymayı ilave edelim 1 tane yufkayı yine buruşuk bir şekilde koyalım en üstüne alltaki gibi milföyleri
döşiyelim dilimliyelim pişirmeden üzerine 3 yumurta 100gr erimiş teryağı 1 şişe sade maden suyu karıştırıp böreğin
üzerine dökelim 2 saat dolapta bekletelim 180 derecelik fırında pişirelim afiyet olsun...

4 yorum:

SELDA dedi ki...

of süper fikir ilk defa gördüm eminim tadı güzeldir.ellerine sağlık .

Doyumluk.... dedi ki...

Harika görünüyor eline sağlık.

eyerhagu dedi ki...

tşk ederim lezzeti çok güzel oldu ve çok kolay bi börek tavsiye ederim...

şirinem dedi ki...

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor olsada yesek şimdi :)