30 Eylül 2009 Çarşamba

ŞEHRİYE PİLAVI





biberleri doğrayıp sıvı yağda kavurun,içine 3 su bardağı şehriyeyi koyun,iyice rengi dönene kadar kavurun,3 su bardağı su ilave edip kaynayınca altını kısın,isterseniz tavuk veya ette kavura bilirsiniz... afiyet olsun

8 yorum:

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

hımmm renkli renkli şahane olmuş ellerin dert görmesin canım
afiyet olsun
sevgiler

derya dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok severim bu güzel lezzeti öpüyorum...

SADECE YEMEK dedi ki...

Eline sağlık canım çok güzel görünüyor bende çok severim afiyet şeker olsun...

atesböcegi dedi ki...

değişik bir lezzete benziyor.denemem gerek.lazanyan dehşet görünüyor.ellerine sağlık canım seni ve çocukları öpüyorum

Lezzet Gemisi dedi ki...

çok severim... şahane olmuş. ellerine sağlık canım. sevgiler...

birdutmasali dedi ki...

en güzel pilavlardan birii
afiyet olsun canım..
iyi tatiller.

umut~~hüzün dedi ki...

hiç denememiştim..bir denemek lazım..
aşamalı anlatım için de teşekkürler ablacım;)

pembe tatlar dedi ki...

Canım en sevdiğim pilav çeşididir ellerine sağlık...
Ben biber ve şehriyeyi aynı anda akavuruyorum...