17 Haziran 2009 Çarşamba

BOŞNAK BÖREĞİ








TARİFE GELİNCEEEE: un.su.tuz yuğuruyoruz,4 parçaya ayırırıyoruz,içine istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz,resimdeki gibi yapıyoruz 200 derece fırında pişiriyoruz... afiyet olsun

28 yorum:

mutfaktaki zaman dedi ki...

canim harikaa bu yaaa ellerine saglikk ayyy kesinlikle deniycem bayildim valla;)))
opuyorum

Kendimce dedi ki...

CAnım benim ne de güzel anlatmışsın sanki çok kolaymış gibi
Öyle incecik açmak kolaymı unla mı açtın nişastaylamı
ellerine sağlık bu arada teklifin için çok teşekkür ederim göndermiş kadar oldun

pembe tatlar dedi ki...

Canımcım harikasın yine maşşalh nefis gözüküyor:)

Ballı Cimcime dedi ki...

Ne hamaratsın hayatım maşallah ellerine sağlık, çok güzel gözüküyorlar.. Sevgiler:)

pembe tatlar dedi ki...

Canım benim mim imi aldım tekrar tşkr ediyorum...
Sakıncası yoksa ismini öğrenebilirmiyim??

ayfersultan dedi ki...

SA.Canım ellerine sağlık börek nefis olmuş bu kadar pratik olduğunu görünce yapmaya karar verdim..A.E.O

SELDA dedi ki...

of harika birşey bu valla:)ellerine sağlık canım yiyenlere şifa olsun becerikli hatunlar sizi.

e.esma.a dedi ki...

böyle ince böreklere bayılırım ama cok zahmetlimi ne? yada burdan bakınca öyle gözüküyor:))

atesböcegi dedi ki...

canim bayildim böregine. cooook lezzetli görünüyor. yapim asamalarinida görüntülemen iyi olmus. ellerine saglik. kocaman sevgiler

hanife dedi ki...

çok güzel resimlemişin ve tarif etmişin eline sağlık arkadaşım

eyerhagu dedi ki...

canlarım yorumlarınız için çok tşk ederim...kendimce... hamuru önce oklavayla unla iyice büyütüyorsun sonra üzerine sıvı yağ döküp 1 dakika bekletip elinle açmaya genişletmeye başlıyorsun...pembe tatlar ismimi sormuşsun ismim gülsüm.. hepinizi çok öpüyorum

FİLİZ'CE LEZZETLER dedi ki...

çıtır çıtır nefis duruyor..ne de güzel anlatmışsın resimlerle..ellerine sağlık.. valla sayende bişey daha öğrendim..sevgiler.

Keskinli,Ikizlerinannesi dedi ki...

selam canim
hem anlatim hem görüntü süper vallaha ellerine saglik sevgiler

nilbutikpasta dedi ki...

canım muhteşem görünüyor.ellerine sağlık.sevgilerimi bırakıyorum.

havvanur dedi ki...

kıs çarşaf böregi gibi ama bunun görüntüsü muhteşem ellerine saglık bacımm

tatesal dedi ki...

Harika birşey bu,ne kadar güzel yapmışsın hamur sanki ellerinde sanata dönüşmüş,afiyet olsun...

neslihan dedi ki...

nefis bir börek olmuş.yapımı biraz zahmetli ama sonuca değmiş kesinlikle.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...

iffetin günlüğü dedi ki...

el açması börek gibi varmı. ellerine sağlık.yıllar önce bi cesaret açıp yapmıştım ilk ve son oldu.şu telaşlı dönem bitsin yine deniycem canım çekti:)selamlar

kubra zeynep kara dedi ki...

süperrr olmuş süperrr.
tek kelime ile süper.
off canım istedi:)

zehratrk dedi ki...

harika bi böreğe benziyo mutlaka deniycem.ellerinize sağlk.sevgiler

Doyumluk.... dedi ki...

Çok güzel olmuş arkadaşım ya...eline sağlık.

ALEYNA dedi ki...

resimlerle ne güzel anlatmışsın.çok iyi bir fikir.ellerne sağlık.

atesböcegi dedi ki...

yine beeeenn...
sobelendin canim, bana ugrarmisin. kahveyle laflariz. kizinida al gel benim cimcimeyle oynasinlar... öpüyorum canim.

tatlilar gülcandan dedi ki...

Muhtesem bir görüntü .Ellerinize saglik.Afiyet olsun .Hattesheim dan sevgiler

dishekuş dedi ki...

ellerine sağlık nefisss görünüyor

Banu dedi ki...

Merhabalar Gulsum Hanim
El acmasi bosnak boregi harika gorunuyor , olsada simdi yesek...Birde acaba hamuruna maya katsak nasil olur, cunku ben mayali hamurlari daha rahat acip buyutebiliyorum.Sizce nasil olur??
Sevgiler..

*kelebek* dedi ki...

selam bengeldim ..yıllar önce yugoslav göçmeni bir arkadaşım yapmıştı bende afiyetle yemştim hala tadı damağımda ellerine sağlık

TAZE NANE dedi ki...

Çok güzel görünüyor.
Sende ne kadar güzel anlatmışsın böyle.
Sevgiler.